Read in English

Producten

Van Beurden De Lier B.V. heeft zich hoofdzakelijk gespecialiseerd in de bouw van geïsoleerde polyester vrachtwagencarrosserieën. Maatwerk is hierbij hoofdzaak: elke maat binnen de wettelijke normen behoort tot de mogelijkheden. De carrosserie-panelen worden geheel in eigen productie vervaardigd waardoor vele opties kunnen worden ingebouwd of verzonken in het de panelen. De voertuigen worden naar wens voorzien van laadsystemen, koel- en kachelinstallaties, binnenverlichting, pneumatiek of elektronische systemen zoals een camera, afstandsbediening of beveiliging.

Vloer met cargorail en kachelkanelen
Dubbele zijdeur en compact wegdraaiende achterdeuren
Inklapbaar trapje onder zijdeur
Opbouw TL lichtstraat die ook half in te schakelen is
Volledig weg te vouwen zijwand met verzonken sluitingen
Kleine deurtjes/luikjes in de zijwand
Cargorails, Joloda-rails en een verstelbaar ophangsysteem
Pneumatisch bediende zijdeur

Casco-opbouw

Het casco wordt opgebouwd met naadloze sandwichpanelen uit eigen productie. Omdat ieder paneel apart wordt samengesteld kan er rekening gehouden worden met gekozen inbouwopties: leidingen voor koel- en kachelinstallaties worden zoveel mogelijk weggewerkt, wat naast een verzorgd uiterlijk ook de storingsgevoeligheid van de aangesloten apparatuur minimaliseert. Daarnaast worden plaatselijk verstevigingen in het paneel verwerkt voor bijvoorbeeld een dubbele laadvloer of cargorails.

In het productieproces wordt veel aandacht besteed aan de duurzaamheid van het product. Zo is het gebruik van aramidevezel voor een hogere slagvastheid van de panelen een optie en worden de panelen goed afgedicht tegen vochtindringing. Uiteraard zijn ook in de casco-opbouw allerlei opties mogelijk, zoals bijvoorbeeld een dubbele laadvloer, een scheidingswand of een zwanenhals. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een degelijke constructie lenen de carrosserieën van Van Beurden zich uitstekend voor overplaatsing op een nieuw chassis.

Hang- en sluitwerk

Omdat schade in veel gevallen de achterdeuren treft wordt het achterportaal standaard uit 4mm RVS vervaardigd. Ook in de deurenconfiguratie is veel variatie mogelijk: verzonken sluitingen, doorlaadsystemen (met deuren aan de voorkant van een aanhangwagen), dubbele sluitingen, dubbel scharnierende deuren en zijdeuren, al deze opties worden regelmatig ingebouwd.

Koel- en kachelinstallaties

Zeer belangrijk bij geconditioneerd vervoer is de klimaatbeheersing. Ook hierin is maatwerk bij Van Beurden eerder regel dan uitzondering en men is niet merkgebonden. Het in de panelen wegwerken van leidingen en kachelkanalen behoort tot de mogelijkheden.

Belading en ladingvastzetsystemen

Belading en borging is ook een aspect van het wegtransport. Om dit snel en zorgvuldig te kunnen zijn er vele opties zoals het monteren van een laadklep, het inbouwen van een extra zijdeur, het gebruik van een nagenoeg compleet weg te schuiven (isolerende) zijwand, het gebruik van cargorails of joloda-rails en het installeren van een luchtrollerbaanvloer. Speciaal voor de tuinbouw worden ook regelmatig dubbelscharnierende deuren gefabriceerd. Een extra laadvloer of een tussenwand behoort ook tot de mogelijkheden.

Verlichting en elektronica

Om het in- en uitladen van goederen te vergemakkelijken zijn verschillende soorten (verzonken) binnenverlichting aan te brengen, van PL-lampen tot TL-lichtstraten. Ook voor de toplichten en andere vormen van verlichting aan de buitenzijde zijn vele opties beschikbaar. Daarnaast zijn er veel mogelijk op het gebied van voertuigelektronica, van achteruitrijcamera's en beveiligingssystemen tot pneumatisch openende (zij)deuren.

Reclame spuit- en stickerwerk

Doordat Van Beurden beschikt over een eigen spuiterij en wordt bijgestaan door de beste grafisch ontwerpers is de carrosserie ook te voorzien van schitterend reclame-spuitwerk of reclame-stickerwerk.

Voor meer informatie over onze producten of een offerte kunt u contact opnemen, details hiervoor vindt u op de contact-pagina

Het PIEK-certificaat voor stil laden en lossen